Sidan innehåller annonslänkar

Ninebot by Segway Kickscooter Zing C20

Beställ Ninebot by Segway Kickscooter Zing C20 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ninebot by Segway Kickscooter Zing C20 inom kategorin Elscooter.

Produktinformation

Kickscootern Zing C20 från Ninebot by Segway kommer med tre olika hastighetsinställningar, Safe Mode, Turbo Mode och Cruise Mode. Ställ därför in hastigheten så att den passar barnets nivå.

Se gärna också

Xiaomi Mi PRO 2 Elscooter Svart

MI Pro 2 elscooter från Xiaomi är utrustad med en imponerande batterikraft som låter dig köra upp till upp till 45 km. Därtill ligger topphastigheten på 25 km/h. Säkerheten är i absolut topp, baktill hittar du det pneumatiska hjulet (luftfyllt) utrustat med en ordentlig skivbroms. Pneumatiska hjul ger dig den bästa möjliga körupplevelsen och är mer stötabsorberande än exempelvis plasthjul. Framhjulet är uturstat med E-ABS-bromssystem.Anslut din smartphone via bluetooth och kontrollera elscooterns status. Du kan också använda den smidiga LED-displayen. Xiaomi MI Pro 2 passar utmärkt till lek men också som ett praktiskt transportmedel när du vill ta dig från A till B. Den vikbara designen låter dig fälla ihop scootern på 3 sekunder och gör den möjlig att ta med överallt.Observera: Produkten är angiven till över 20 km/h och är som utgångspunkt inte tillåten i trafik. Vi hänvisar till Transportstyrelsen för gällande regler.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Elscooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter