Sidan innehåller annonslänkar

Ninebot by Segway Kickscooter Zing C10

Jämför produkt Ninebot by Segway Kickscooter Zing C10 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ninebot by Segway Kickscooter Zing C10 i kategorin Elscooter här hos oss.

Produktinformation

Ninebot by Segway Zing C10 kickscooter har en motor på 120 watt placerat i framhjulet som ger scootern en jämn och snabb acceleration. Zing C10-modellen är utrustad med 3 olika hastighetsinställningar som kan anpassas till olika nivåer. Den triangulära ramen skapar en stark och stabil struktur, vilket gör elskotern till ett säkert lekredskap.

IPX4-vattenskyddet gör den resistent mot mindre pölar.Gasreglaget har ett måttligt motstånd och svarseffekt beroende på vilket körläge man kör i. Tack vare motorns effekt på 120 watt och ett enkelt tryck på gasen kan kickscootern köra upp till 16 km/h (med Turbo- och Cruise Mode). .

Se gärna också

Xiaomi Mi Essential Lite Elscooter Svart

MI Essential Lite-modellen från Xiaomi är det perfekta valet för att ta dig mellan punkt A och punkt B. Scootern är både snabb och säker, och når en topphastighet på 20 km/h, vilket innebär att den är tillåten att använda i trafik. Den levereras med alla nödvändiga ljus och reflexer.Anländ med stil och ta med dig MI Essential Lite-modellen vart du än ska. Den vikbara designen gör den otroligt praktisk och du får en unik körupplevelse. Scootern har nämligen två pneumatiska däck, stötdämpare och anti-slip. Xiaomi MI Essential Lite kommer med ett dubbelt bromssystem, baktill har den en regenerativ bromsskiva. Framtill hittar du ett E-ABS-system. Cruise control låter dig hålla en exakt och jämn fart så att du enbart behöver njuta av turen.Godkänd för användning i trafik (maxhastighet upp til 20 km/h). Du ska ha fyllt 15 år och följa cykelreglerna. Vi hänvisar till Transportstyrelsen för andra gällande regler som ska efterföljas.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Elscooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tillbehör

Tillbehör från Nordic Garden Parts

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter