Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Beställ Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 är en elektrisk kickbike som kräver förarbevis för "Moped Klass II" för att få framföras Den tar dig inte bara långt, utan den gör det även bekvämt och säkert.

Nå upp till 45 km i räckvidd, åk mjukare med stötdämpare och känn tryggheten i det dubbla bromssystemet. Åker du längre sträckor får du användning av farthållaren för komfort och den stora displayen ger dig all väsentlig infomation som du även kan hitta i din sammankopplade kompatibla smartphone.• Motorstyrka på 300 W.• Hastigheter upp till 25 km/h• Upp till 45 km räckvidd• Dubbla bromssystemet• Observera att fordonet inte är tillåtet att användas på allmänna vägar*.Lång räckvidd och kraftfull motorUtrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning.

Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt.Bekväm och säker transportMi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd och stötdämpare som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Elfordon från andra varumärken

Upp till 16% rabatt
E-Way E-6045FRS

Elfordon från E-Way

Här har vi samlat Elfordon från E-Way.
Upp till 12% rabatt
DELTACO e-Charge laddkabel, typ 2 till typ 2, 1 fas, 16A, 3,6KW, 7m

Elfordon från Deltaco

Missa inga bra priser på Elfordon från Deltaco.
Navee V40 20km/h

Elfordon från Navee

Visa produkter inom Elfordon från Navee.
Roadsurfing Legit Board

Elfordon från Roadsurfing

Utforska allt inom Elfordon från Roadsurfing.
Mi Electric Scooter 3 - Grey

Elfordon från Xiaomi

Utforska allt inom Elfordon från Xiaomi.
Ninebot by Segway Kickscooter D18E

Elfordon från Segway

Missa inga bra priser på Elfordon från Segway.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023