Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Jämför produkt Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 är en elkickbike av riktig hög kvalitet med en minimalistisk, snygg design och är byggd med noggrant utvalda material såsom ett chassi av stryktåligt flygplansaluminium Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt utan att den blir onödigt skrymmande.

De stötabsorberande 8,5-tums pneumatiska däcken ger en mjuk körupplevelse i världsklass.Ny sofistikerad farthållare och kinetisk teknologi ser till att rörelseenergin utnyttjas på optimalt sätt och hastigheten håller en stabil nivå samtidigt som energin från bromsarna lagras och omvandlas till drivkraft. Håll koll på kvarstående kapacitet, hastighet, uppdatera firmware och flera andra inställningar på displayen eller via Mi Home-appen.Egenskaper för Xiaomi Mi Scooter Pro 2 el-scooter300 W borstlös motorUpp till 45 km räckvidd*Upp till 25 km/h hastighet*Dubbla skivbromsar med E-ABS på framhjuletViks enkelt ihop på endast 3 sekunderMinimalistisk design med chassi av flygplansaluminiumStadigt handtag med ett stabilt greppIP54-certifierad, kan spolas av utan att väta letar sig in i elektroniken (ej högtryck)LED-lampor i 5 steg som anger återstående batterikapacitetFrämre och bakre lyktorLuftfyllda, stötabsorberande däckSmart batteri som lagrar kinetisk energi under användningKörstatistik och Cruise Control via mobilappTrådlös kommunikation via Bluetooth 4.1 BLE och senareEtt fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.* Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den. .

Produkter från kända varumärken
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter