Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic

Beställ Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Nordic är en elektrisk kickbike som kräver förarbevis för "Moped Klass II" för att få framföras Den tar dig inte bara långt, utan den gör det även bekvämt och säkert.

Nå upp till 45 km i räckvidd, åk mjukare med stötdämpare och känn tryggheten i det dubbla bromssystemet. Åker du längre sträckor får du användning av farthållaren för komfort och den stora displayen ger dig all väsentlig infomation som du även kan hitta i din sammankopplade kompatibla smartphone.Lång räckvidd och kraftfull motorUtrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning.

Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt.Snygg design och lätt att hanteraMi Electric Scooter PRO2 har en snygg design och är skapad för att du ska kunna ta med dig den var du vill.

Karossen är tillverkad av en aluminiumlegering, vilket gör den både robust och lätt (14,2 kg). Du kan snabbt fälla ihop din scooter och bära med dig den på tunnelbanan eller transportera den i din bil.Bekväm och säker transportMi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd och stötdämpare som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna.

Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system.Mi Electric Scooter PRO2 är även utrustad med farthållare och med ett KERS-system. Tack vare farthållaren kan du enkelt bibehålla din önskade hastighet och slippa tänka på att gasa eller bromsa under din resa.

KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. Stor display och parkoppling med din smartphonePå den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå.

Nu kan du även ansluta din Mi Electric Scooter PRO2 till Mi Home-appen och hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android 4.3 och uppåt samt iOS från och med version 9.0.Viktig information gällande ditt nya elfordonElfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära.

De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till.

Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg.

Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas. För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. .

Produkter från kända varumärken
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter