Sidan innehåller annonslänkar

Roadsurfing Legit Board

Beställ Roadsurfing Legit Board på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roadsurfing Legit Board inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Legit erbjuder dig en topphastighet på 20 km/h och en räckvidd på 15 km. Det är den första helt lagliga elektriska skateboarden på den skandinaviska marknaden och är fullpackad med premiumfunktioner till ett överkomligt pris.

Oavsett om elektriska skateboards är helt nytt för dig eller om du är en erfaren entusiast kommer The Legit Roadsurfing att ge dig en resa som ingen annan.PrestandaBatteriet på 2,9 Ah och 83 mm navmotorn ger dig en maximal hastighet på 20 km/h med en räckvidd på 15 km. Med tre olika hastighetslägen har du möjlighet att resa i den takt som bäst passar dina behov.DesignMed inspiration från traditionell skateboardåkning ger kicktail-designen, med ett snidat konkavt däck och unika Roadsurfing-truckar en större stabilitet, smidighet och kontroll när du åker.Integrerade reflektorer och responsiva ljusKör säkert alla tider på dygnet med E/IA-godkända reflexer, tillsammans med skarpa fram- och bakljus som ger sikt på upp till 300 meter med responsiv bromsbelysning.Plocka upp och gåMed bara 5,5 kg och kompakt i storlek är The Legit inte bara lätt att förvara, utan den är också idealisk för dagligt bruk och daglig pendling till skolan, universitetet eller jobbet och kan enkelt bäras om du behöver hoppa på en buss, tunnelbana eller tåg.Byggd för att hållaMed en bräda tillverkad av 8 lager av solid kanadensisk lönn, robusta 80a durometer polyuretanhjul och en solid ABS + PC enkelkapsling, kan du vara säker på att dessa premiummaterial ger hållbarhet och livslängd.Senaste teknologiUtrustad med en Hobbywing Single ESC, är repsonsiviteten hög, vilket gör att brädan kan hanteras och manövreras med precision.

Se även andra produkter från Elfordon

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter