Sidan innehåller annonslänkar

Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W

Jämför produkt Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Kraftfull utformning En kraftfull motor på 500w sätter prägeln på denna elsparkcykel – motorns utformning och kapacitet möjliggör en acceleration på upp till 25km/h och 25% klättringsvinkel Elsparkcykeln innehar även ett stort litiumbatteripaket som gör det möjligt att transporteras hela 65km, kombinationen av dessa två tekniska egenskaper och dubbel fjädring fram och bak gör att åkaren kan ta sig fram smidigt, säkert och effektivt.

S65 har också dubbla bromssystem skapa en säkrare och mer kontrollerad inbromsning. Elsparkcykeln besitter även tre olika lägen sport 25km/h, standard 15km/h och gång 5km/h, detta gör att användaren får en säker åk upplevelse och kan hantera olika situationer under den vardagliga pendlingen.

Däcken är 10-tums slanglösa pneumatiska däck för en mjukare åktur de består alltså endast av luft, punktering är inget man behöver oroa sig för eftersom däcken är självförslutande. Däckens grepp och tålighet gör även att den utan problem kan hantera vatten så väl som de flesta väderklimat.

Hopfällbar och portabel S65 är ergonomiskt konstruerad och har inte bara säkerhet i fokus utan även att den ska vara smidig och flexibel. Elsparkcykeln väger 24,3kg och kan smidigt fällas ihop efter användning och transporteras ergonomiskt dit den ska förvaras och laddas under dagen.

Elsparkcykeln är tillverkad av aluminium som gör den både tålig och lätt att bära samt att den har en maxvikt på 120kg. Dessutom har S65 en rejäl ståplatta som är 17cm bred som gör åkturen ännu mer stabil.

Enkel manöverering Navees S65 har i avsikt att förenkla användarens liv – därav har elsparkcykeln en väl uttänkt design där man tänkt på det mesta detaljer. Styret har en multifunktionell Led display som gör det möjligt att se kördata, hastighet, körläge och batteritid under tiden den används.

För extra känsla av komfort är handtagen gjorda av TPE material för att man ska ha ett bra grepp. Den har även lampor fram och bak för att vara extra synlig i mörker för andra trafikanter – allt för en säkrare åktur.

Bluetooth Navees smarta app gör det enkelt att sammankoppla telefonen till appen för mer kördata. Applikationen gör det möjligt att se ytterligare information om elsparkcykeln.

Här kan du få information om sträckor, batteritid, kvarstående räckvidd och annan bra information. - Kraftfull motor - tillåter och levererar en hastighet upp till 25km/h - Räckvidd 65km – Stort litiumbatteri - Tre körlägen – Gång, standard och sport - Fram och bak fjädring – klarar en variation av underlag .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter