Sidan innehåller annonslänkar

Navee Electric Scooter N40 (Nordic) 250W

Jämför produkt Navee Electric Scooter N40 (Nordic) 250W online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Navee Electric Scooter N40 (Nordic) 250W i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

Navee N40N40 är elsparkcykeln från Navee som med sin starka bortslösa motor kommer att transportera dig säkert, smidigt och komfortabelt i upp till 40km i en hastighet på upp till 20km/h.· Starkt litiumbatteri – 36v 10Ah· Räckvidd per laddning - 40km· Stark borstlös motor – 250W· Säkert bromssystem – Elektrisk handbroms + skivbroms· Vattentät – IPX4N40 från Navee är en välutrustad elsparkcykel med ett starkt litiumbatteri på 36v 10Ah för maximal prestanda och har räckvidd upp till 40 km. N40 har en stark borstlös motor på 250W som möjliggör en maximal körhastighet på 20km/h i upp till 20% klättringsvinkel.

Med sitt BMS batteri informeras man på instrumentbrädan om elsparkcykelns batteristatus i realtid. N40 är vattentät med IPX4.

Tack vare sin aluminiumram klarar den maximalt 100kg i vikt. Med sina slanglösa pneumatiska 10-tums däck kör och färdas föraren komfortabelt samtidigt som risken för punktering minskar och därmed behovet av att underhålla elsparkcykeln.

Kör- och åkkomforten blir även bekväm tack vare N40s breda styre och ståplatta. Eftersom N40 är hopfällbar och endast väger 15,5kg är den enkelt att bära med sig eller rulla efter sig vart man än ska.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter