Sidan innehåller annonslänkar

Mi Electric Scooter 3 - Grey

Beställ Mi Electric Scooter 3 - Grey på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mi Electric Scooter 3 - Grey inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Motor som presterar Starkare effekt med en maximal effekt på 600w. Scootern har en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning.

Tryck lätt på gasen och ta dig till jobb, skola eller till en kaffe med kompisar.Smartare batteriNär batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska.Säkrare för dig och andraotern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stort dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra.

Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare.Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkleltRamen är tillverkad av en höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, utrustad med bekvämare luftdäck. Den totala vikten är endast 13 kg, vilket gör det bekvämt att ta med sig överallt.

Håll koll på din körning, direkt i mobilenPå den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone.

Scootern är kompatibel med Android och iOS.SpecifikationVikt13.2kgMått1080x430x1140mmMått ihopvikt1080x430x490mmSkärmLED with Speed/Battery/KM/ModeMotorkraft300WMaxhastighet25 km/hKlättringsvinkel16%Bromssträcka6.2mBatterikapacitet7650mAh 275WhRäckvidd30km*Kompatibel medAndroid & iOsTrådlös anslutningBluetooth *Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer. .

Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter