Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-6075FRS

Beställ E-Way E-6075FRS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-6075FRS inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY E-6075FRS ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-Way E-6075FRS kommer med en 600 watts motor och kan köra upp till 75 km per laddning I appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar kontrolleras och justeras, såsom bromskraft, hastighet och sträcka.

E-6075FRS kan låsas säkert med ett lås i skoterns smarta låsring. Dessutom har E-6075FRS en praktisk krok för en väska eller handväska.

Den stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. E-6075FRS tål en maxvikt på 125 kg och är kraftfull nog att köra uppför sluttningar med 25 % lutning.

Elsparkcykeln har punkteringsfria däck och är lätt att fälla ihop och bära med sig. Dessutom har den dämpning både fram och bak som ger en mjuk och bekväm körning.

E-Way E-6075FRS kommer med både skivbroms och trumbroms, vilket ger bra kontroll under tuffa förhållanden.MotorKraftfull motor på 600 watt nominal effekt och 1200 watt maxeffekt. DisplayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning.

RäckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du köra upp 75 km under optimala förhållanden. Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt.

Under normala förhållanden har denna modell en räckvidd på 45-60 km. HastighetMaxhastighet är 20 km/h.

Kapacitet och stigningE-6075FRS är kraftfull nog att i köra sluttningar med 25 % lutning. Maximal kapacitet är 125 kg.

Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda. Punkteringsfria däckMed sina solida däck är du säker på att du inte får punktering och har en smidig körning framför dig. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
TV

TV från Sony

Se alla produkter