Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-3530

Beställ E-Way E-3530 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-3530 inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY E-3530 ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-Way E-3530 kommer med en 350 watts motor och kan köra upp till 30 km per laddning I appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar kontrolleras och justeras, såsom bromskraft, hastighet och sträcka.

E-3530 kan låsas säkert med ett lås i skoterns smarta låsring. Dessutom har E-3530 en praktisk krok för en väska eller handväska.

Den stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. E-3530 tål en maxvikt på 125 kg och är kraftfull nog att köra uppför sluttningar med 25 % lutning.

E-Way E-3530 har punkteringsfria däck och är lätt att fälla ihop och bära.MotorKraftfull motor på 350 watt nominal effekt och 700 watt maxeffekt. DisplayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning.

RäckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du köra upp till 30 km. Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt.

Under normala förhållanden har denna modell en räckvidd på 18-25 km. HastighetMaxhastighet är 20 km/h.

Kapacitet och stigningE-3530 är kraftfull nog att i köra sluttningar med 25 % lutning. Maximal kapacitet är 125 kg.

Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda. Punkteringsfria däckMed sina solida däck är du säker på att du inte får punktering och har en smidig körning framför dig. .

Se även andra produkter från Elfordon

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Gigabyte

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter