Sidan innehåller annonslänkar

Gear4Play Cinematic Drone

Beställ Gear4Play Cinematic Drone på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gear4Play Cinematic Drone inom kategorin Drönare.

Produktinformation

Drönaren har GPS och full HD kamera (1080P).3-axlad gimbal för stabil och mjuk videoDrönaren har en 3-axlad gimbal till kameran som håller kameran stabil när man flyger och ger den där mjuka, sköna filmkänslan.Kameran kan även styras upp/ned via appen eller handkontrollen.Kraftfullt batteri på 3400mAh ger flygtider på upp till 20 minuter / laddning. Batterindikator på batteriet Den medföljande Appen har mängder med funktioner, många av dessa kan även styras direkt från handkontrollen.Urval av funktionerOrbit modeZoom 50%Follow meStyr drönaren med handkommandonFlyg efter waypointsAuto landning / flyg hemI paketet medföljer även en praktisk och skyddande axelväska där drönare, handkontroll och alla tillbehör får plats. .

Se gärna också

DJI Avata FPV Pro-View Combo

DJI Avata är lite som en hybrid mellan en ren FPV-drönare och en vanlig drönare. Den är något mindre än föregångaren DJI FPV så nu kan du flyga genom en öppen bilruta... because why not? Drönaren kan flyga i upp till 95 km/h så se till att pricka rätt om du skall ta den igenom ett hål som precis är större än drönaren.Ännu är många detaljer inte avslöjade av DJI men en häftig funktion som Avata har är det som kallas Turtle Mode. Drönaren kan vända sig själv med hjälp av propellrarna om den skulle hamna uppochner.Skillnaden mellan de olika versionerna av Avata är att Smart Combo kommer med de tidigare lanserade DJI FPV Goggles V2 och Pro View Combo kommer med de nyutvecklade DJI Goggles 2.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Drönare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter