Sidan innehåller annonslänkar
DJI

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

Beställ DJI Mini 3 Pro Fly More Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJI Mini 3 Pro Fly More Kit inom kategorin Drönare.

Produktinformation

OBS Fly More Kit kommer in ca 1 vecka efter launch av Mini 3 Pro. Dvs runt den 25 maj.Ett paket för dig som vill vara i luften ännu längre! Detta Fly More Kit innehåller2 st batterier till DJI Mini 3 Pro med 34 minuters flygtid.1 st batteriladdningshub som kan ladda 3 batterier samtidigt1 st förvaringsväska för drönaren, handkontrollen och alla tillbehör8 st propellrar12 st skruvar1 st USB-kabel

Se gärna också

DJI Mini 3 Pro med Screen Controller

DJI Mini 3 Pro är drönaren som fångar bilder som en stor drönare, men som ryms i din hand och som precis går under viktgränsen 249 gram.I jämförelse med sina föregångare Mini 2 och Mini Air 2 så har DJI Mini 3 Pro förbättrad batteritid, smartare funktioner, videoöverföring och ett kraftigt förbättrat bildhanteringssystem. Här är en lista på de förbättringar som vi tycker är viktigast:Den är utrustad med en 1/1.3-inch sensor som har inbyggt stöd för HDR.Den har även hindersundvikningssystem i tre riktningar med det nya systemet APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance Systems). Batteritiden är hela 34 minuter per batteri (vid flygning i 21 km/h i vindstilla förhållanden).Den har stöd för DJI o# FHD digital videoöverföring som kan upprätthålla en live videofeed över 12km.Den är fullmatad med smarta funktioner såsom FocusTrack, True Vertical Shooting, Timelapse, MasterShots, och High-Speed QuickTransfer.Allt detta men ändå en vikt under 249 gramDenna version kommer med ett batteri, en speciell DJI-handkontroll med inbyggd skärm, ett gimbal-skydd samt reservskruvar och propellrar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter