DJI

DJI Mini 3 Fly More Combo med Screen Controller

Jämför produkt DJI Mini 3 Fly More Combo med Screen Controller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DJI Mini 3 Fly More Combo med Screen Controller i kategorin Drönare här hos oss.

Produktinformation

DJI Mini 3 är en kompakt, ultralätt kameradrönare, redo för äventyr. Den har en förlängd batteritid, fantastisk 4K HDR-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer, och roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder för sociala medier.

Oavsett om du promenerar på stranden, backpackar helger eller en månad lång roadtripp, är du beredd att fånga varje ögonblick.Med en hopfällbar design och väger under 249 g, vilket gör den enkel att ta med i väskan eller fickan för ditt nästa äventyr.Överge ångest vid låg batterinivå och sväva i höjden med självförtroende och sinnesfrid. DJI Mini 3 kommer med standard Intelligent Flight Battery för att ge en maximal flygtid på upp till 38 minuter.

Förläng dina flygresor med upp till 51 minuter med Intelligent Flight Battery Plus.Få avancerade bilder på några sekunder med bara ett tryck med QuickShots som Dronie, Circle, Helix, Rocket och Boomerang. Du kan skicka resultaten till din mobila enhet för att spara eller dela lika snabbt med QuickTransfer.Blåsiga kustlinjer eller bergsdalar? Inga problem.

DJI Mini 3 flyger mjukt och stadigt i vindar upp till 10,7 m/s. Och med DJI O2 digital videoöverföring, njut av en räckvidd på max 10 km [4] och kraftfulla anti-störningsfunktioner.Det finns så mycket mer att se, se till att du får med allt.

Panorama stöder panoramafoton i 180°, vidvinkel och sfär, vilket packar en häpnadsväckande mängd innehåll i varje bildruta.Att flyga är enklare än du tror, ​​och DJI Mini 3 stöder en massa intelligenta funktioner som hjälper dig att komma igång direkt.- Funktionen Auto Takeoff hjälper dig att starta din flygresa.- Funktionen Return to Home (RTH) inkluderar Smart RTH, Low Battery RTH och Failsafe RTH. Detta instruerar flygplanet att automatiskt återgå till sin startpunkt i situationer som en tappad signal eller lågt batteri.- Flygplanet kombinerar GNSS med synsystemet nedåt och det infraröda avkänningssystemet för att sväva stabilt och exakt, så att du kan flyga tryggt. .

Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter