PanzerGlass Apple iPhone 12/12 Pro Case Friendly Privacy Skärmskydd


Beställ PanzerGlass Apple iPhone 12/12 Pro Case Friendly Privacy Skärmskydd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten PanzerGlass Apple iPhone 12/12 Pro Case Friendly Privacy Skärmskydd inom kategorin Displayskydd.

Produktinformation

Mobil - Displayskydd - iPhone - PanzerGlass Apple iPhone 12/12 Pro Case Friendly Privacy Skärmskydd .

Se gärna också

iiglo Samsung Galaxy S21 skärmskydd 2,5D

iiglo SkärmskyddÄr du rädd att mobilskärmen ska gå sönder? Det är otroligt enkelt att minimera den risken!Skydda din telefon från repor, hack och skador med iiglo skärmskydd.iiglo skärmskydd är en tunn platta i härdat glas som du enkelt fäster på din mobilskärm. Om du skulle ha oturen att tappa telefonen i marken är det skärmskyddet som tar smällen och besparar dig en skadad telefon.Den tunna glasplattan är bara 0,33 mm tjock - i härdat 9H-glas. När glasplattan är monterad finns det inga glipor mellan den och skärmen, så telefonens touchfunktion påverkas därför inte.Välj ett 2D-skärmskydd om du tycker att det är tillräckligt med ett glas som endast täcker den horisontella delen av skärmen.Välj ett 3D-skärmskydd för ett glas som täcker hela skärmen - inklusive hörnen.Skärmskyddet är lätt att sätta på och en bruksanvisning medföljer.Gör så här Rengör skärmen väl med de bifogade rengöringsservetterna. Kontrollera att den är helt torr och ta bort eventuella dammkorn med klisterlappen som följer med. Dra sedan av folien från glasplattan och placera glaset exakt och försiktigt på mobilens skärm. Tryck lätt mitt på skärmen så kommer skyddsglaset att klistras fast på telefonen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

Antivirusprogram

Ett antivirusprogram är ett program som aktivt eller på begäran söker efter, tar bort eller reparerar filer som är infekterade av datorvirus. Moderna antivirusprogram kan även upptäcka och oskadliggöra andra skadliga former av främmande exekverande kod såsom trojanska hästar, spionprogram (engelska: spyware) och maskar (engelska: worms).