Produkter från DisplayPort till HDMI

9 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin DisplayPort till HDMI så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin DisplayPort till HDMI så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

DisplayPort till HDMI

Hitta produkter inom kategorin DisplayPort till HDMI till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom DisplayPort till HDMI.

Displayport (DP) är en standard för digital överföring av bild från en dator till en bildskärm. Denna standard är framtagen av VESA och stöds bland annat av Apple, ATI, Dell, Hewlett-Packard och Eizo. Det fanns en konkurrerande standard i UDI. Överföringshastigheten är upp till 10,8 Gbit/s över en enda kabel. Displayport 1.1 stöder upp till 8,64 Gbit/s över ett avstånd av max 2 meter och version 1.2 stöder upp till 17,2 Gbit/s. Displayport 2.0 stöder 16K upplösning i 60 Hz och två skärmar i 8K upplösning i 120 Hz. 2-vägs styrkanal på 1 Mbit/s. Upp till 3840 × 2160 upplösning med 30 Hz i 1.1 och 60 Hz i version 1.2. Full bandbredd över 3 meter. Stöd för 1080p över 15 meter.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Displayport till HDMI-adapter med kabel