Sidan innehåller annonslänkar

Sofia den Första Kartongfigur

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sofia den Första hör kanske inte till de mest klassiska av Disney-karaktärerna men är mycket populär bland de yngre idag. Sofia är en klassisk Disneyprinsessa och i serien får man följa hennes äventyr fulla av magiska krafter, talande djur och en hel del annat spännande!

Sofia den Första Kartongfigur är en kartongfigur som föreställer den fagra prinsessan från serien med samma namn. Om du har ett barn som tycker om serien så kommer han eller hon att älska denna figur! Sätt fram som dekoration vid kalaset eller ge som present.

  • Mått 151 cm
  • Material Kartong.

Jämför produkt Sofia den Första Kartongfigur online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sofia den Första Kartongfigur i kategorin Disney här hos oss.

Kategori: Disney
Artikelnummer: 51547-1

Från kunskapsbanken

Den

Den (alternativt Dewen, mer korrekt Hor-Den) var en farao i Egyptens första dynasti. Han var den första faraonen som använde titeln Kung av de två länderna och var även först att bära dubbelkronan. Under hans långa styre upplevde landet en tid av fred och välstånd då många nyheter infördes. Radiometriska mätningar publicerade 2013 daterar början på Dens regeringstid med 68% sannolikhetsintervall mellan 2928 och 2911 f.Kr.

Förstärkare

Förstärkare används för att öka amplituden (multiplikativt) hos en elektrisk signal utan att, i övrigt, förändra dess utseende. Till förstärkaren kopplas högtalare eller hörlurar. Förstärkare används i radio- och TV-apparater för att öka amplituden (spänningen) eller strömstyrkan hos en signal och har i dessa sammanhang reglerbar förstärkningsgrad. Likaså ansluts andra ljudkällor som till exempel mikrofon, grammofon och CD-spelare till förstärkare. Förstärkare är också en viktig del av all tele- och datakommunikation.

Disney

Disney eller Walt Disney kan syfta på: Disneyfilm – filmer från Walt Disney Company Disneyserier – tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company av staber med kreatörer runt om i världen