Sidan innehåller annonslänkar

Fujifilm Instax Mini Evo Svart

Jämför produkt Fujifilm Instax Mini Evo Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fujifilm Instax Mini Evo Svart i kategorin Direktfilmskameror här hos oss.

Produktinformation

10 linseffekter x 10 filmeffekter - Instax Mini Evo ger dig 100 olika sätt att uttrycka din kreativitet. Experimentera med livfullheten, använd retrostil, lägg till mjukhet i fokus, droppa färgen.

Justera exponeringen, ändra vitbalansen, slå på eller av blixten, välj till och med makroläge när stämningen kräver en närbild. Det är din bild och det finns 100 sätt att uttrycka sig på, det är bara fantasin som sätter gränser.

Se gärna också

Fujifilm Instax Square SQ-1 Direktfilmskamera Vit

Fujifilm Instax Square SQ-1 är en direktfilmskamera som alla kan använda och som producerar imponerande och minnesvärda utskrifter. Den inbyggda sensorn känner automatiskt av ljusförhållanden och justerar exponeringen, för en perfekt bild varje gång. Det infällbara objektivet går att justera, för mer kontroll över din bildscen. En inbyggd spegel förenklar dina selfies och låter dig fånga precis den bild som du vill. Använder Instax Square-film (57841) (säljes separat) och levereras med 2 x CR2-batterier och handledsrem.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter