Sidan innehåller annonslänkar
Sony

Sony ICDTX650B Digital Röstinspelare / 16 GB - Svart/Silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Sony ICDTX650B Digital Röstinspelare / 16 GB - Svart/Silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sony ICDTX650B Digital Röstinspelare / 16 GB - Svart/Silver inom kategorin Diktafon.

Kategori: Diktafon
Artikelnummer: 337264

Se även andra produkter från Diktafon

Från kunskapsbanken

Sony

Sony Corporation (ソニー株式会社, Sonī Kabushiki Gaisha?) är ett japanskt multinationellt teknikkonglomerat som är ett av världens största i sina branscher. Företaget grundades den 7 maj 1946 som Tokyo Tsushin Kogyo Kaisha av Masaru Ibuka och Akio Morita. Sony hade, år 2019, en omsättning på nästan ¥ 8,7 biljoner och antalet anställda var omkring 110 000.

Zigbee

Zigbee, formellt ZigBee, är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning till exempel i hem och industrier. Plattformen har stöd för mesh-nätverk, stjärnnät och trädstruktur och mixade varianter av dessa varav "mesh"-tekniken är den som oftast används. Tekniken är utvecklad för att vara energisnål. Organisationen bakom plattformen är Zigbee Alliance. Zigbee bygger på radiostandarden IEEE 802.15.4. En konkurrent till Zigbee är Z-Wave, egenskaper som de båda teknikerna har är följande: Plattformarna är energisnåla Plattformarna är trådlösa, vilket innebär att det är smidigt att installera i efterhand. Plattformarna har stöd för mesh-nätverk Plattformarna ger signaler tillbaka att kommandot utfördes vilket ger driftsäkerhet och kontroll De flesta stora teknikföretagen är involverade och satsar mycket resurser på någon av de nya generationerna av plattformar. Plattformarna är utvecklade för att vara enkla att installera Plattformarna kräver ingen centralenhet.