Asus TUF Gaming VG24VQR 165 Hz Välvd gamingmonitor 23,6”

Jämför produkt Asus TUF Gaming VG24VQR 165 Hz Välvd gamingmonitor 23,6” online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asus TUF Gaming VG24VQR 165 Hz Välvd gamingmonitor 23,6” i kategorin Datorskärmar här hos oss.

Produktinformation

Asus TUF Gaming VG24VQR är fullspäckad, välvd 23,6” VA-skärm med ultrasnabb uppdateringsfrekvens för gaming med otrolig immersion. Mycket kort responstid och stöd för AMD FreeSync Premium som eliminerar tearing och hackig bild.

Även stöd för nVidia Adaptive Sync. Uppdateringsfrekvensen kan överklockas till upp till 165 Hz med kompatibla grafikkort.

Se gärna också

Asus ZenScreen MB166B Portabel monitor 15.6" USB-A

ZenScreen MB166B är en portabel monitor designad för hemmakontoret och för att ta med sig på resande fot. 15,6". Full HD-upplösning och 178° betraktningsvinkel. Med det medföljande fodralet skyddas skärmen när den inte används och gör det även enkelt att ställa upp skärmen. Integrerad 1/4"-gänga för att fästa skärmen på ett stativ (medföljer ej). Ansluts till datorn via medföljande USB-A-kabel. Mått: 36x1x22 cm. Vikt: 780 g.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter