Sidan innehåller annonslänkar

Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum

Jämför produkt Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum i kategorin Datorkomponenter här hos oss.

Produktinformation

Corsair HX1200, 1200W PSUHelt modulära och knäpptysta med platinaeffektivitetStrömkällorna i HX-serien har väldigt bra spänningskontroll, platinacertifierad effektivitet och helt modulära kablar. Dessutom är de tysta.

De har japanska kondensatorer på 105 °C, vilket gör dem perfekta för datorer med hög prestanda, där det är extra viktigt med stabil drift. Tyst effektiv driftEffektivitet på nivån 80 PLUS Platinum minskar driftskostnaden och överskottsvärmen, och fläktläget Zero RPM gör att du knappt hör tangentbordet vid låg och medelhög belastning.Helt japansktillverkade kondensatorer på 105 °CDe förstklassiga interna komponenterna garanterar stabil strömförsörjning och långvarig tillförlitlighet.Fläktläget Zero RPMEftersom fläkten inte startar förrän det behövs är tangentbordet i princip helt tyst vid låg och medelhög belastning.Tio års garantiDin garanti för pålitlig drift som varar i flera systemkonstruktioner.Kraften ligger i dina händerVäxla mellan läget för en eller flera +12 V-rälsar.

I läget för en räls är nätaggregatets sammanlagda uteffekt för +12 V-rälsen tillgänglig för alla kontakter. I läget för flera rälsar har varje enskild kontakt ett överströmskydd, så att högst 40 A ström kan levereras till varje kabel.Lätt att installeraDe helt modulära strömkablarna gör det enkelt att både bygga och uppgradera, och du får ett prydligt resultat. .

Se även andra produkter från Datorkomponenter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter