Sidan innehåller annonslänkar

Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum

Beställ Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Corsair HX1200 V2 / 1200W / 80+ Platinum inom kategorin Datorkomponenter.

Produktinformation

Corsair HX1200, 1200W PSUHelt modulära och knäpptysta med platinaeffektivitetStrömkällorna i HX-serien har väldigt bra spänningskontroll, platinacertifierad effektivitet och helt modulära kablar. Dessutom är de tysta.

De har japanska kondensatorer på 105 °C, vilket gör dem perfekta för datorer med hög prestanda, där det är extra viktigt med stabil drift. Tyst effektiv driftEffektivitet på nivån 80 PLUS Platinum minskar driftskostnaden och överskottsvärmen, och fläktläget Zero RPM gör att du knappt hör tangentbordet vid låg och medelhög belastning.Helt japansktillverkade kondensatorer på 105 °CDe förstklassiga interna komponenterna garanterar stabil strömförsörjning och långvarig tillförlitlighet.Fläktläget Zero RPMEftersom fläkten inte startar förrän det behövs är tangentbordet i princip helt tyst vid låg och medelhög belastning.Tio års garantiDin garanti för pålitlig drift som varar i flera systemkonstruktioner.Kraften ligger i dina händerVäxla mellan läget för en eller flera +12 V-rälsar.

I läget för en räls är nätaggregatets sammanlagda uteffekt för +12 V-rälsen tillgänglig för alla kontakter. I läget för flera rälsar har varje enskild kontakt ett överströmskydd, så att högst 40 A ström kan levereras till varje kabel.Lätt att installeraDe helt modulära strömkablarna gör det enkelt att både bygga och uppgradera, och du får ett prydligt resultat. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter