Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Strix 850 / 850W / 80+ Gold - Vit

Jämför produkt ASUS ROG Strix 850 / 850W / 80+ Gold - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ASUS ROG Strix 850 / 850W / 80+ Gold - Vit i kategorin Datorkomponenter här hos oss.

Produktinformation

ROG Strix 850W Gold White Edition Kyler under tystnad ROG Strix-seriens PSUer levererar en högpresterande och extremt tyst gamingprodukt tack vare en kompromisslös blandning av premiumkomponenter och avancerad kylning. För just kylningen så har vi hämtat inspiration från våra massiva ROG-kylflänsarna i vår mäktiga ROG Thor-serie, samt Axial-tech fläktdesignen från våra NVIDIA RTX™ -grafikkort, detta för att ytterligare dra ner temperaturen på nätaggregaten.

Under ytan ser MOSFET med låg RDS och japanska premiumkondensatorer till att hantera strömförsörjningen med lätthet. Resultatet är en otroligt tyst och effektiv strömförsörjning med reserver för att hantera de mest intensiva spelscenarierna.

• ROG-kylflänsar täcker viktiga komponenter. Lägre temperatur resulterar i en längre livslängd och en minskad ljudnivå • Axial-tech fläktdesign har ett mindre fläktnav som underlättar för de längre bladen, och en barriärring som ökar lufttrycket nedåt • Dual ball fan-lagring kan hålla upp till dubbelt så länge som hylslager • Med 0dB-teknik kan du njuta av lätt spel i relativ tystnad • En 80 Plus Gold-certifiering är resultatet mixen av japanska kondensatorer och andra premiumkomponenter • Helt modulära kablar håller din rigg snygg och stilren • 10-års garanti ingår Axial-tech fläktdesign och 0dB-teknik Ursprungligen resultatet av R&D-insatser för våra avancerade ROG-grafikkort, Axial-tech fläktdesign har ett mindre fläktnav som underlättar för de längre bladen och en barriärring som ökar lufttrycket nedåt.

Den förbättrade effektiviteten gör att fläkten kan hålla det svalt vid låga varvtal, vilket resulterar i mindre brus och ökad komponentlivslängd. En styrenhet ombord stänger av 135 mm-fläkten när termisk designeffekt (TDP) är under 40%, så att du kan njuta av spel i relativt tystnad.

Över 40% TDP startar fläktarna automatiskt igen. ROG Heatsinks Våra integrerade ROG-heatsinks har 2x mer volym, vilket resulterar i betydligt lägre temperaturer i Strix PSUerna.

Detta förlänger komponenternas livslängd och möjliggör 0dB-läge under en längre tid än standardkonstruktioner. Våra heatsinks är så effektiva att fläktbuller och brus förblir lågt, även vid full belastning.

Dual Ball Fan-Kullager Olika lagertyper har unika fördelar och nackdelar. I en PSU är hållbarhet avgörande, vi har därför byggt med dubbla kullager som kommer att hålla upp till dubbelt så länge gäntemot fläktkonstruktioner med endast ett.

80 Plus Gold-certifiering Japanska kondensatorer i toppklass säkerställer en effektiv drift och hjälper Strix-nätaggregaten att få en 80 PLUS Gold-certifiering. Den ökade effektiviteten leder också till mindre värme, minskar buller och ökad tillförlitligheten.

White Edition Design Vita komponenter kan enkelt uppnå en stilren estetik och även skapa en mer ambient färpallet där RGB-färgerna ger dig fantastiska anpassningsmöjligheter. Med sitt vita chassi, modulära kablar, klistermärken och magneter är denna PSU perfekt för alla dem med en vit gamingdator!

Se även andra produkter från Datorkomponenter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter