Sidan innehåller annonslänkar

ASUS PN53 / Ryzen 5 7535H / WIFI 6E

Beställ ASUS PN53 / Ryzen 5 7535H / WIFI 6E på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS PN53 / Ryzen 5 7535H / WIFI 6E inom kategorin Datorkomponenter.

Produktinformation

Datorkomponenter - Datorkomponenter - Mini PC - ASUS PN53 / Ryzen 5 7535H / WIFI 6E .

Datorkomponenter från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Corsair RM1000X (2021) / 1000W / 80+ Gold

Datorkomponenter från Corsair

Se produkter inom Datorkomponenter från Corsair.
Upp till 11% rabatt
ASUS ROG Strix 1000 / 1000W / 80+ Gold

Datorkomponenter från ASUS

Se produkter inom Datorkomponenter från ASUS.
MSI MPG A750GF / 750W

Datorkomponenter från MSI

Utforska allt inom Datorkomponenter från MSI.
Lian Li SP750 / SFX / 750W - Vit

Datorkomponenter från Lian Li

Utforska allt inom Datorkomponenter från Lian Li.
Intel NUC 13 Extreme Kit i5

Datorkomponenter från Intel

Se vad Intel har inom Datorkomponenter.
Fractal Design Ion / 750W / Gold

Datorkomponenter från Fractal Design

Visa produkter inom Datorkomponenter från Fractal Design.

Se gärna också

ASUS ROG Loki SFX-L 850W Platinum White Edition

ROG Loki SFX-L 850W Platinum White EditionVärldens tystaste SFX-L PSU ROG Loki 850W Platinum har samma komponenter och funktioner av entusiastklass som ROG Thor, allt packat i en SFX-L-formfaktor. Med tyst drift och hög prestanda är Loki redo att driva ditt nästa SFF-bygge. • ROG-kylflänsar täcker kritiska komponenter. Lägre temperaturer ger längre livslängd och lägre ljudnivå • Axial-tech-kylning: 120 mm-fläkt med PWM-styrning ger lågt ljud och håller temperaturen i schack• ATX 3.0-kompatibel: ROG Loki är kompatibel med ATX 3.0-riktlinjer och levereras med en 16-stifts PCIe-kabel som kan leda upp till 600 watt effekt till PCIe Gen 5.0-grafikkort • 80 PLUS Platinum-certifierad Upp till 92 % effektiv för låg värme och ljudnivå, plus högre tillförlitlighet • Aura Sync-kompatibel: Redo att synkronisera ljuseffekter i hela din gaming-setup Cool även när den pressas ROG-kylflänsar ger lägre temperaturer, längre komponentlivslängd och utökad 0 dB-drift. Bättre, snabbare, starkare Axial-tech-fläktkonstruktionen har ett mindre fläktnav som ger plats för längre blad och en barriärring som ökar lufttrycket nedåt. Till PSU:erna i ROG Loki har vi skalat konstruktionen till 120 mm så att allting hålls svalt vid låga varvtal samtidigt som det orsakar mindre oväsen. Dubbelt så lång livslängd Fläktbladen snurrar på en konstruktion med dubbla kullager som håller dubbelt så länge som fläktar som har traditionella hylslager. Tyst intelligens För att sänka ljudnivån stängs den PWM-styrda fläkten av helt när PSU-belastningen är 40 % eller lägre. Ovanligt tyst I genomsnitt ger ROG Loki ifrån sig mindre än 25 dB brus – vilket ger den en eftertraktad Cybenetics Lambda A-certifiering.Effekt med lätthet Japanska kondensatorer med låg ESR förbättrar effektiviteten ytterligare och minskar värmen, vilket gör ROG Loki redo att driva ditt bygge i många år framöver på ett tillförlitligt sätt. Ta steget in i framtiden De senaste uppdateringarna av effektspecifikationer har landat. ATX 3.0 ger strängare spännings- och strömregleringsriktlinjer för nästa generations hårdvara – och ROG Loki går i täten genom att vara helt kompatibel. En 16-stifts PCIe-kabel som klarar att överföra upp till 600 W effekt till PCIe Gen 5.0-grafikkort levereras med PSU:n, vilket ger storskaliga möjligheter till SFF-byggen. Magiskt sken Lokis 120 mm-fläkt har åtta adresserbara lysdioder som är redo att anpassas med Aura Sync för att skapa koordinerade ljusmönster över hela ditt bygge. *Om anslutningskabeln inte används är standardfärgeffekten regnbåge. *För att njuta av Aura Sync behöver du ett Aura Sync-kompatibelt ASUS- eller ROG-moderkort. På samma sätt kräver Smart Mode-ljuseffekten, som reflekterar GPU-temperaturen, ett kompatibelt ASUS- eller ROG-grafikkort. Ett årtionde av kraft Vi är så säkra på tillförlitligheten hos ROG Loki SFX-L 850W Platinum att vi backar upp den med en 10-årig världsomspännande garanti. *Produktens huvudfunktion är ga

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023