Sidan innehåller annonslänkar
HP

HP Reverb G2 VR Headset

Beställ HP Reverb G2 VR Headset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten HP Reverb G2 VR Headset inom kategorin Datorer Tillbehör.

Produktinformation

VR-headset utan kompromisserVårt banbrytande VR-headset är utvecklat i samarbete med Valve och Microsoft och ger en uppslukande, bekväm och kompatibel upplevelse.Enastående kombination av bilder och ljudVårt HMD är utrustat med branschledande linser och högtalare designade av Valve och erbjuder den högsta kvalitetsupplösningen bland stora leverantörer² och ett uppslukande rumsligt ljud.UpplösningFördjupa dig i ultraskarpa bilder med mura-fria 2160 x 2160 LCD-paneler per öga och RGB-band. Med headsetets 9,3 miljoner pixlar får du 2,5 gånger fler pixlar än Oculus Rift S.3LinserFå mer klarhet jämfört med tidigare gener, genom nya branschledande linser designade av Valve.LjudNjut av en högkvalitativ ljudupplevelse med industriledande Valve-högtalare.

De sitter 10 mm från örat, så att du får en mer bekväm passform.Fler kameror. Bättre spårning.Nu kan du spåra mer rörelse än med den föregående generationen, med de fyra kamerorna som är inbyggda i headsetet.

Se även andra produkter från Datorer Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter