Leg Avenue Europe

Turkos Lång Vågig Deluxe Peruk med Tofsar - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vad sägs om att klä ut sig till en godisprinsessa, eller varför inte till en mangafigur till nästkommande halloween? Med denna peruk på huvudet får du till alla möjliga slags lookar. Peruken kommer i en turkos färg med tofsar och lockar vilket gör den otroligt festlig. Matcha gärna med en vit klänning eller dylikt.

Turkos Lång Vågig Deluxe Peruk med Tofsar är en mycket högkvalitativ lång och vågig peruk för damer med tofsar. Peruken har en rejvig look vilket betyder att den passar perfekt till rave. Peruken känns äkta när den sitter på huvudet och kommer i färgen turkos. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Jämför produkt Turkos Lång Vågig Deluxe Peruk med Tofsar - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Turkos Lång Vågig Deluxe Peruk med Tofsar - One size i kategorin Damperuker här hos oss.

Kategori: Damperuker
Artikelnummer: 58312-1
Visa fler