Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Frozen 2 Anna Peruk - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klä ut dig till den vackra prinsessan Anna från Frozen 2-filmen. Peruken är väldigt välgjord och kommer göra dig till en riktig disneykaraktär på ett nafs!

Frozen 2 Anna Peruk kommer i storleken One size för vuxna och är tillverkad i polyester. Peruken håller väldigt hög kvalitet och passar perfekt till Disney- och maskeradfesten.

  • Material Polyester
  • Storlek One size vuxen

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Beställ Frozen 2 Anna Peruk - One size på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Frozen 2 Anna Peruk - One size inom kategorin Damperuker.

Kategori: Damperuker
Artikelnummer: 59043-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.