Sidan innehåller annonslänkar

Roborock S7 Svart

Beställ Roborock S7 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roborock S7 Svart inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

Att bara dammsuga är inte alltid tillräckligt och tack vare det nya moppsystemet i S7, med Sonic Vibration Technology, får du bort allt från lättare fläckar till ingrodd smuts med hjälp av intensiva vibrationsrörelser som skrubbar golvet ordentligt istället för att bara torka. S7 är försedd med en sensor som gör att moppduken lyfts upp när den kommer till en matta vilket gör att moppningen övergår till dammsugning utan krångel.

Med en sugkraft på 2500 PA och en batteritid på 180 min kombinerat med en ordentlig dammbehållare på 470 ml och en stor vattentank på 300 ml får du helt enkelt en komplett och bekymmersfri golvstädning.Röstkontroll Inbyggt stöd för Amazon Alexa, Google Home och Siri Shortcuts gör att roboten kan styras med hjälp av röststyrning.Städar med precision Precisera din städning med hjälp av LiDAR-navigering som skapar detaljerade kartor över ditt hem och identifierar dina rum i upp till fyra nivåer.Följ spåret Se hur roboten har rört sig under en session, var den har moppat och var den har dammsugit.Kartläggning av mattor Mattor markeras automatiskt när den har skapat kartor över ditt hem och respektive rum.Justera intensiteten Välj nivå på sugkraft, vibration och vattenflöde. Du kan dessutom välja ett läge för deep mopping för extra intensiv moppning.Begränsa områden Ställ in No-Go-zoner och osynliga väggar för att begränsa åtkomsten till problemområden eller skydda ömtåliga möbler.

Inga tillägg krävs.Avancerad schemaläggning Automatisera städningen och anpassa den efter ditt liv. Rengör utvalda rum, vid vissa tider, flera gånger om dagen, hela huset en gång i veckan och allt däremellan.

Moppa med ljudets kraft Sonisk vibrationsteknik tar våtmoppning till en helt ny nivå och du behöver aldrig mer dra omkring på en våt trasa. Moppen på Roborock S7 skrubbar upp till 3000 gånger per minut, matas av en 300 ml elektronisk vattentank och rengör golven djupt och effektivt.

Dammsugning och moppning samtidigt - sömlöst över mattor och golv Den intelligenta moppdelen på Roborock S7 lyfter upp sig själv* när den upptäcker en matta, så att den kan våttorka hårda golv och dammsuga mattor i en enda rengöringsprocess**. Moppdelen höjs också upp när den är klar och dockad i dockningsstationen så att du inte riskerar att få Den höjs även när den är dockad och när du är klar, så att du inte behöver oroa dig för fukt- ock smutsrester.* Baserad på interna tester utförda av tillverkaren kan moppmodulen lyftas upp till 5 mm.** Lämplig endast för mattor med en höjd på max 4 mm.

Ultrasonic mattigenkänning Med hjälp av Ultrasonic-funktionen känner Roborock S7 igen mattor med en otrolig noggrannhet. Låt den dammsuga hela hemmet en gång för att upptäcka och registrera alla mattor i respektive rum.

Därefter kan du framöver välja om du vill låta den lyfta moppdelen för att fortsätta dammsuga på mattorna*/** eller om du vill skapa en No-Mop-zon runt mattorna och fokusera på våttorkning av golven. * Baserad på interna tester utförda av tillverkaren kan moppmodulen lyftas upp till 5 mm.** Lämplig endast för mattor med en höjd på max 4 mm.

Uppgraderad flytande borste För att effektivt få bort smuts behöver borsten vara nära golvytan. Den nya uppgraderade borsten i S7 har flera nivåer av rörlighet och följer tätt inpå golvet, även på ojämna ytor, för att få bort maximalt med smuts och ge en bättre rengöringsupplevelse. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Xiaomi Robot Vacuum X10

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Xiaomi.
Upp till 37% rabatt
Viomi Alpha S9 - Svart

Dammsugare Rengöring från Viomi

Missa inga bra priser på Dammsugare Rengöring från Viomi.
Upp till 39% rabatt
Neato D10 - Intelligent Robotdammsugare

Dammsugare Rengöring från Neato

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Neato.
Upp till 25% rabatt
Philips SpeedPro Sladdlös Handdammsugare FC6726/01

Dammsugare Rengöring från Philips

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Philips.
Dreame R20

Dammsugare Rengöring från Dreametech

Visa produkter inom Dammsugare Rengöring från Dreametech.
Dreame T20

Dammsugare Rengöring från Dreame

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Dreame.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023