Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro Black

Jämför produkt Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro Black i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Mi Robot Vacuum Mop 2 ProI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro har Xiaomi tagit robotdammsugaren till en helt ny nivå. Dra nytta av ännu starkare sugkraft på 3000 Pa som skoningslöst rensar bort damm och smuts från dina golv, samt ett helt nytt moppsystem som rengör bättre än någonsin tack vare sonisk vibrationsteknik! Det högteknologiska LDS-navigationssystemet har också fått sig en rejäl uppdatering för mer exakt kartläggning

Du kan nu spara kartor för upp till 5 olika våningar/plan!Moppar som ett proffsStädroboten som är utrustad med 16 sensorer har ett helt nytt moppsystem som har uppgraderats och nu rengör dina golv bättre än ett erfaret städproffs Med hjälp av vibrationsteknik som använder höga ljudfrekvenser, rengörs dina ytor med en oöverträffad exakthet.

Metoden simulerar moppens rörelsemönster och jobbar med 10.000 vibrationer per minut!Självgående och enkel att rengöraMi Robot Vacuum-Mop 2 Pro laddar sig själv vid behov och städar enligt ditt schema, som du enkelt ställer in i appen Trösklar och mattkanter upp till 20 mm i höjd glider den över utan några problem.

Det enda du behöver göra är att tömma dammbehållaren och fylla på vattnet vid behov. Behållarna är avtagbara för smidig hantering.

Du kan nu även ställa den vart som helst i huset och den vet vart den befinner sig. Integrerad i ditt smarta hemMed hjälp av din Mi Home-app på din smartphone kan du följa och planera din städning i realtid.

Schemalägg städningen och ha full kontroll vid eventuella störningar, vart du än befinner dig. Denna hjälpsamma robot är dessutom kompatibel med bland annat Google Assistant och Alexa.

Säg till städroboten vad den ska göra med din röst, så lyder den.ner No-go zoner och virtuella väggarNu behöver du inte tejpa golven för att visa din städhjälp vart den inte ska gå. Använd den smidiga appen för att skapa no-go zoner eller virtuella väggar.

Dessutom är det extremt enkelt att lägga till en tillfällig vägg eller justera befintliga. Unna dig ett proffs som sköter städningen med elegans.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter