iiglo Handhållen Premium Dammsugare 2-1

Beställ iiglo Handhållen Premium Dammsugare 2-1 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Handhållen Premium Dammsugare 2-1 inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

iiglo Handdammsugare 2-i-1Dammsug ditt hem grundligt, utan en sladd i vägen. Håll koll på dina sysslor med ännu kraftfullare sug och en större dammkopp.iiglos Premium-dammsugare erbjuder upp till 30 minuters batteritid i ett normalt strömläge utan en sladd som håller dig tillbaka.

Du kan välja mellan flera olika kraft- och borstlägen som ger bra sugförmåga och mångsidighet för användning på olika ytor, inklusive mattor, kakel och trägolv. När du är klar laddar du bara dammsugarens batteri, så är den redo för nästa användning.2-i-1-designDen trådlösa dammsugaren med sitt 64 cm långa skaft är idealisk för dammsugning på större ytor, medan den mindre avtagbara handdammsugaren är perfekt för rengöring av möbler eller bilens interiör.3 strömlägenDet finns 3 olika effektlägen du kan välja mellan för att passa alla golvtyper.

De låga och normala effektinställningarna är lämpliga för mångsidig vardagsrengöring, medan det maximala läget ger kraft för mer intensiv rengöring, för att ta itu med djurhår och envis smuts.Uppladdningsbart batteriLitiumbatteriet på 29,6 volt erbjuderlägre effektläge upp till 1 timmes körtid.normalt strömläge 30 minuters körtid.maximalt effektläge 10 minuters körtid.LED-displayen visar batteristatus. När du är klar med att städa ditt hem, ladda din dammsugare genom att koppla in laddaren.3 strömlägenTraditionellt har dammsugarna en kolborstmotor, som gradvis slits ut och måste bytas ut efter en viss tid.

Eftersom iiglos Premium dammsugare har en borstlös motor ger den en mycket längre livslängd jämfört med traditionella dammsugare. Den borstlösa motorn gör också dammsugningen tystare.2 borstlägenVälj mellan 2 borstlägen beroende på vilken typ av golv du rengörHårt golvläge låter dig rengöra alla hårda golv utan att repa det.Mattläge gör det möjligt att avlägsna smuts mellan mattfibrerna.Lätt att hålla renDen här påslösa dammsugaren är utrustad med en 1 L dammbehållare som kan tömmas med en knapptryckning, vilket säkerställer att allt skräp kastas bort på ett hygieniskt sätt.

Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter