Sidan innehåller annonslänkar

iiglo handdammsugare 2 i 1

Beställ iiglo handdammsugare 2 i 1 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo handdammsugare 2 i 1 inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

iiglo Handdammsugare 2-i-1Kraftfull. Lätt.

Hållbar. iiglo handdammsugare gör städningen till en snabb och enkel uppgift, utan någon sladd som håller dig tillbaka.iiglos sladdlösa dammsugare är en oumbärlig enhet för ditt hem och gör det möjligt att dammsuga olika typer av ytor, inklusive mattor, kakel och trägolv.

För enkel hantering väger denna sladdlösa dammsugare bara 1,6 kg, vilket gör det enkelt att rengöra varje hörn i ditt hem. Dess långvariga litiumjonbatteri säkerställer 45 minuters körtid (hastighet 2) och snabb laddning, så att dammsugaren är redo att hjälpa dig hantera hushållssysslor när som helst.2-i-1-designDen här sladdlösa dammsugaren har en 2-i-1-design som kan förvandlas till en mindre, handhållen version med bara ett klick, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för alla hem.

Det 64 cm långa skafttillbehöret är idealiskt för dammsugning på större ytor, medan den avtagbara handdammsugaren är perfekt för rengöring av möbler eller bilen.2 hastighetslägenDenna dammsugare har två olika hastighetslägen som du kan välja mellan, för att passa alla slags uppgifter och alla golvtyper. Den normala hastighetsinställningen är lämplig för mångsidig daglig rengöring, medan höghastighetsläget ger upp till 9 kpa kraft för intensiv rengöring, samt för att ta bort husdjurshår och ingrodd smuts.Påsfri och lätt att rengöraDenna påsfria dammsugare är utrustad med en 0,8 l dammbehållare som kan tömmas med ett enkelt knapptryck, vilket säkerställer en hygienisk kassering av allt damm och skräp.

Dessutom kan alla delar av behållaren tvättas, inklusive filtret.Filtrerar bort allergenerDammsugare kan ofta släppa ut smutsig luft tillbaka i ditt hem. iiglos sladdlösa dammsugare fångar dock upp och filtrerar mikroskopiska dammpartiklar och allergener, samt släpper ut renare luft och förbättrar din livsmiljö.3 praktiska tillbehöriiglo sladdlös dammsugare levereras med tre användbara tillbehörLED-borsten hjälper dig att täcka mer yta på kortare tid, genom att anpassa sig till valfri yta och låta dig rengöra även de mörkaste hörnen,Spaltverktyget gör att du kan nå även mindre, tätare områden,Använd kombinationsverktyget för att damma och rengöra klädseln ordentligt.Långvarigt uppladdningsbart batteriDet långvariga 25,2-volts litiumbatteriet erbjuder upp till 45 minuters körning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter