Sidan innehåller annonslänkar

iiglo handdammsugare 2 i 1

Jämför produkt iiglo handdammsugare 2 i 1 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten iiglo handdammsugare 2 i 1 i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

iiglo Handdammsugare 2-i-1Kraftfull. Lätt.

Hållbar. iiglo handdammsugare gör städningen till en snabb och enkel uppgift, utan någon sladd som håller dig tillbaka.iiglos sladdlösa dammsugare är en oumbärlig enhet för ditt hem och gör det möjligt att dammsuga olika typer av ytor, inklusive mattor, kakel och trägolv.

För enkel hantering väger denna sladdlösa dammsugare bara 1,6 kg, vilket gör det enkelt att rengöra varje hörn i ditt hem. Dess långvariga litiumjonbatteri säkerställer 45 minuters körtid (hastighet 2) och snabb laddning, så att dammsugaren är redo att hjälpa dig hantera hushållssysslor när som helst.2-i-1-designDen här sladdlösa dammsugaren har en 2-i-1-design som kan förvandlas till en mindre, handhållen version med bara ett klick, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för alla hem.

Det 64 cm långa skafttillbehöret är idealiskt för dammsugning på större ytor, medan den avtagbara handdammsugaren är perfekt för rengöring av möbler eller bilen.2 hastighetslägenDenna dammsugare har två olika hastighetslägen som du kan välja mellan, för att passa alla slags uppgifter och alla golvtyper. Den normala hastighetsinställningen är lämplig för mångsidig daglig rengöring, medan höghastighetsläget ger upp till 9 kpa kraft för intensiv rengöring, samt för att ta bort husdjurshår och ingrodd smuts.Påsfri och lätt att rengöraDenna påsfria dammsugare är utrustad med en 0,8 l dammbehållare som kan tömmas med ett enkelt knapptryck, vilket säkerställer en hygienisk kassering av allt damm och skräp.

Dessutom kan alla delar av behållaren tvättas, inklusive filtret.Filtrerar bort allergenerDammsugare kan ofta släppa ut smutsig luft tillbaka i ditt hem. iiglos sladdlösa dammsugare fångar dock upp och filtrerar mikroskopiska dammpartiklar och allergener, samt släpper ut renare luft och förbättrar din livsmiljö.3 praktiska tillbehöriiglo sladdlös dammsugare levereras med tre användbara tillbehörLED-borsten hjälper dig att täcka mer yta på kortare tid, genom att anpassa sig till valfri yta och låta dig rengöra även de mörkaste hörnen,Spaltverktyget gör att du kan nå även mindre, tätare områden,Använd kombinationsverktyget för att damma och rengöra klädseln ordentligt.Långvarigt uppladdningsbart batteriDet långvariga 25,2-volts litiumbatteriet erbjuder upp till 45 minuters körning.

Se även andra produkter från Dammsugare Rengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter