Dreame sladdlös skaftdammsugare T30

Jämför produkt Dreame sladdlös skaftdammsugare T30 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame sladdlös skaftdammsugare T30 i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Dreame T30 har en förbättrad prestanda och ökad intelligens som skapar en helt ny känsla i din städning och gör den ännu mer effektiv. T30 har ett auto-anpassat rengöringsläge som identifierar smutsighetsgraden på golvet och anpassar sugkraften därefter, detta med anledning av att bibehålla batteritid så länge som möjligt.

Dreame T30 är också mer kraftfull än sina föregångare, med sin höga sugkapacitet på 190 AW rengör dammsugaren på djupet och avlägsnar smuts och damm, utan att tappa sug. Den har dessutom upp till 90 minuters batteritid i Eco läget.

Nyutvecklad motorDreame T30s motor är kraftfull och har märkbart förbättrats från tidigare modeller. Dreame använder sin nyutvecklade SPACE 5.0 motorn med 150.000RPM och en sugkapacitet på 190AW.

Motorn roterar snabbare och har starkare sugkapacitet. T30 klarar utan problem få bort envisa fläckar, damm och andra allergener.

Auto-anpassat rengöringslägeDreame T30 besitter den senaste teknologin inom rengöring och har ett auto-anpassat rengöringsläge som känner av smutsighetsgraden på golvet. Funktionen möjliggör att dammsugaren identifierar golvets smutsighetsgrad för att därefter anpassa sugkraften - allt för att bibehålla batteritid.

Förlängd battertidDreame T30 har ett avtagbart litiumbatteri som är 8x2900mAh stort, som märkbart förbättrar batteritiden. Batteritiden håller upp till 90 minuter i eco-läge, 35 minuter i standard-läge och 7.5 minut på högsta läget, från tidigare modeller har batteriet ökats med hela 33%.

Smart HD SkärmMed den smarta HD skärmen får du full kontroll på din städning, skärmen visar tydligt handdamssugarens alla funktioner samt städstatus i realtid. Handdammsugarens sensorer besitter en intelligent smutsavkänning där status och städkurvor visas på skärmen.Handdammsugarens huvudborsteT30s huvudborste är en V-formad rullborste detta med anledning av att effektivt förhindra hårstrån från att fastna.

Det medföljes även en komponent som gör det enkelt att rengöra både svåråtkomliga hörn och möbler. T30 kan dessutom moppa ditt golv, enklare än så blir det inte.

Den har en 250ml vattentank som räcker för att rengöra hela huset. ProduktinnehållFörlängningsrör i metall för höga och svåråtkomliga platserSkafthandtag(Motor)Kort böjbart förlängningsrörPlatt munstycke för smala utrymmen som t.ex.

Produktbeskrivning

En skaftdammsugare är en typ av dammsugare som är utformad för att vara mer flexibel och användarvänlig än traditionella dammsugare. Dessa dammsugare har en enhet som liknar en stång, vilket gör att de är lätta att manövrera runt möbler och andra hinder i hemmet.

Fördelar med skaftdammsugare i hemmet

  • Enkel användning: Skaftdammsugare är vanligtvis lättare och mer manövrerbara än traditionella dammsugare, vilket gör dem enklare att använda för städning av hela hemmet.
  • Flexibilitet: Dessa dammsugare kan ofta omvandlas till handhållna enheter, vilket gör dem lämpliga för att rengöra möbler, bilar och andra områden som kan vara svåra att nå med en traditionell dammsugare.
  • Lätt att förvara: Eftersom skaftdammsugare är mindre än traditionella dammsugare, tar de mindre plats för förvaring, vilket kan vara fördelaktigt för mindre hem.
  • Bättre ljudnivå: Skaftdammsugare har vanligtvis en lägre ljudnivå än traditionella dammsugare, vilket gör dem lämpliga för användning i tystare områden och när man vill undvika höga ljudnivåer.
  • Bättre ergonomi: Skaftdammsugare är utformade för att vara lättare och mer ergonomiska än traditionella dammsugare, vilket kan göra det enklare och mindre ansträngande att använda dem under längre perioder.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter