Sidan innehåller annonslänkar

Dreame L10s Ultra

Jämför produkt Dreame L10s Ultra online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame L10s Ultra i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Dreame L10s Ultra är den ultimata städhjälpen och skapar mer bekvämlighet i vardagen. Robotdammsugare med självtömningsstation som tömmer men också rengör sig själv efter städning! - Självtömningsstation för tömning, påfyllning och rengöring - Automatisk Mopplyft - 5300Pa sugkapacitet - Navigation med RGB-kamera, LiDAR och intelligent AI

- Fullständig appkontrollDreames senaste tillskott L10s Ultra är en robotdammsugare i egen klass, med tillkommande självtömningsstation blir städningen nästan helt automatisk. L10s Ultra dammsuger, tömmer, moppar, torkar samt fyller på tanken efter att städningen är gjord.

L10s Ultra överträffar sina tidigare föregångare med laser, en väl utformad AI-intelligens samt en RGB-kamera som gör att den navigerar i toppklass men också kan skapa en 3D karta på ditt hem. Med en ökad sugkapacitet som uppnår hela 5300Pa gör att L10s Ultra kan suga upp smuts och damm från djupet i mattor och springor i golv genom att justera sugkraften där det behövs en extra boost.

Som om det inte vore nog, L10s Ultra kombinerar de senaste teknikerna även när det kommer till moppningen – robotdammsugaren har en automatisk mopplyft vilket innebär att du inte behöver ta bort moppdukarna under städning. Robotdammsugaren är så pass smart att den känner av mattor och kommer själv automatiskt lyfta upp moppen för att undvika att mattor blir fuktiga.

Efter städning åker robotdammsugaren till tömningsstationen för att få moppdukarna rengjorda och torkade med varmluft, allt för att undvika odörer. Ultra självtömningsstation Det som utmärker L10s Ultra är självklart självtömningsstationen som medföljs, denna dockningsstation skiljer sig från tidigare modeller.

L10s Ultras dockningsstation gör städningen ännu mer bekväm eftersom robotdammsugaren nästan blir helt självständig! Efter städning, åker robotdammsugaren tillbaka till dockningsstationen där den blir rengjord, påfylld och tömd för att till nästa städning vara helt redo att köra på nytt Dockningsstationen består av tre behållare, en dammsugarpåse på 3 liter som rymmer upp till 60 dagars damm, en vattenbehållare med rent vatten på 2,5 liter vilket motsvarar en städyta på 200 m2 samt en smutsig vattentank på 2,5 liter.

Dessa tre behållare gör att robotdammsugaren alltid är påfylld och tömd efter varje dammsugning och moppning. Dockningsstationen besitter även en rengöringsfunktion som gör att moppdukarna efter varje städning blir rena och torkade för att minska odörer samt för att minska tiden man behöver lägga på underhåll! Intelligent navigering Dreame använder flera innovativa tekniker för att göra L10s Ultra så smart och intelligent som möjligt

Med hjälp av laser och väl utformad AI kan robotdammsugaren rengöra med precision och effektivitet. Nyhet hos L10s Ultra är också att den är utrustad med en RGB kamera som underlättar och hjälper AI att undvika och känna igen föremål så som tofflor, sladdar och leksaker.

Robotdammsugaren kan även utmäta avstånd samt hur nära den borde städa olika objekt och möbler i hemmet. Med hjälp av dessa tekniker kan robotdammsugaren därefter automatiskt beteckna rum och föreslå olika städrutiner baserat på rummen och golven.

Som om det inte vore tillräckligt skapar även L10s Ultra en 3D karta i applikationen. Maximal sugkraft och smidig moppning Med en utökad sugkapacitet som uppnår 5300Pa kan L10s Ultra städa noggrant och fånga upp smuts från djupet i mattor och springor.

Hår, smuts, damm och annat skräp är som bortblåst i kombination med den nya innovativa borsten som enkelt fångar upp små partiklar. Robotdammsugaren känner även av underlag och kan utläsa om den kör på mattor, den justerar då sugkraften så att små som stora dammpartiklar sugs upp från djupet i mattor.

L10s Ultra är även utrustad med roterande moppborstar som gör städningen generellt fulländad. Denna funktion gör att intorkade fläckar inte längre är ett problem eftersom robotdammsugaren verkligen skrubbar golvet på grund av att den roterar 180 varv per minut.

Se även andra produkter från Dammsugare Rengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sennheiser

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter