Sidan innehåller annonslänkar

Dreame D10s Pro

Beställ Dreame D10s Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame D10s Pro inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

Den kraftfulla D10s Pro har hela 5000Pa i sugkapacitet samt ett anmärkningsvärt navigationssystem som gör städupplevelsen utöver det vanliga! • 5000Pa sugkapacitet • Borstlös gummiborste • Moppning – kontrollera vattenflödet • AI och LDS – Enastående intelligens och anmärkningsvärt navigationssystem • 5,200Mah batteri – 280 minuter kontinuerlig städning D10s Pro från Dreame är en kraftfull robotdammsugare med en sugkapacitet på 5000Pa Den borstlösa gummiborsten förhindrar att hår trasslar ihop sig på borsten samt att den når smuts på djupet i mattor, gummimaterialet bidrar även till att skaka upp underliggande damm och tar bort smuts från hårda golv.

D10s Pro är anmärkningsvärt intelligent och navigerar sig utmärkt runt i hemmets alla utmaningar. Det avancerade AI- och LDS-systemet gör att den kan navigera och ta sig an hinder utan problem, D10s Pro har även en RGB-kamera som möjliggör att den kan observera hinder ännu bättre.

AI är hjärnan bakom roboten som identifierar hinder samtidigt som den skräddarsyr och observerar föremål på golvet. LDS lasern bidrar med en avancerad kartläggning av rummet för att lära sig hemmets layout för att därefter planera städningen.

Den rekommenderade städsrutten kan därefter justeras i Dreamehome-appen om så önskas. D10s Pro har ett starkt 5,200mAh batteri som ger upp till 280 minuters kontinuerlig städning.

När batteriet börjar ta slut återgår roboten automatiskt till laddstationen för att därefter återuppta städningen där den lämnade. D10s Pro har en 235ml stor vattentank som gör att dragmoppen kan skapa glänsande och fläckfria golv.

Vattenvolymen kan enkelt justeras utefter vad om önskas. Anpassa städningen i Dreamehome-appen med hjälp av flera kartor för olika rum och våningar.

Välj till exempel no-go-zoner, skapa ett städschema eller se perspektiv utifrån robotkamerans synvinkel. D10s Pro kan också styras via Siri, Alexa och Google Assistant.

Kraftfull sugkapacitet D10s Pro från Dreame är en kraftfull robotdammsugare med en sugkapacitet på 5000Pa. Dess kraftfulla prestanda gör att den kan städa en stor yta och den intelligenta robotdammsugarens sugkapacitet på 5000 Pa gör att den dammsuger upp smuts från djupet i mattor.

D10s Pro besitter även en funktion som ger mattor en extra boost. Med hjälp av D10s Pro borstlösa gummiborste kan den gräva djupt i mattor för att skaka upp underliggande damm och ta bort smuts från hårda golv.

Det som gör den här mångsidiga borstlösa gummiborsten så bra är att den också förhindrar att hår trasslar ihop sig i borsten. Tack vare D10s Pros starka sugkapacitet och borstlösa gummiborste kommer robotdammsugaren att ge ditt hem en heltäckande rengöring.

D10s Pro är också utrustad med ett starkt 5200mAh batteri som ger upp till 280 minuters kontinuerlig städning. När robotdammsugaren börjar bli låg på batteri återgår den automatiskt till laddstationen för att laddas för att senare återgå till städningen där den avslutade.

Anmärkningsvärt intelligent D10s Pro har avancerad AI-och LDS navigering för att maximera genomförandet av den automatiska städningen. Formen och avståndet till ett föremål detekteras av lasern medan RGB-kameran fångar upp rummets miljö för att därefter få hjälp av AI att känna igen olika hinder och föremål i hushållet, såsom handdukar, skor, sladdar, leksaker, etc.

Detta resulterar i att AI-kameran exakt kan identifiera hinder samtidigt som en plan för att undvika föremålet planeras in. Till exempel hur nära roboten kan rengöra för att inte äventyra och trassla in sig i ett föremål.

Vidare bidrar LDS-navigeringen med en avancerad kartläggning av rummen för att lära sig hemmets layout för att sedan planera städrutten. D10s Pro avläser automatiskt rummen i ditt hem för att rekommendera en städstrategi som enkelt kan ändras i appen.

Få robotens ögonvy D10s Pro fjärrstyrda videoövervakning skapar möjligheten för att till exempel få en överblick av hemmet eller husdjuren genom Dreamehome-appen vart du än befinner dig. Dubbelkolla om varje centimeter av golvet under soffan har rengjorts med hjälp av robotens ögonvy.

Du kan till och med spela upp din röst via robotdammsugaren i realtid. Smidig moppning D10s Pro moppar även golven.

D10s Pro har en avtagbar dragmopp som kan sättas på när behovet av moppning finns. Robotdammsugaren har en 235ml vattentank för att dragmoppen ska kunna skapa blanka och rena golv fria från smutsfläckar.

Hantera detaljerna om hur roboten använder dragmoppen genom att välja mellan flera vattenvolymsnivåer. Den elektroniskt styrda vattentanken hanterar moppningen utefter den valda inställningen.

När D10s Pro dammsuger och moppar kan den nå en låg ljudnivå, 63dB(A)*. Anpassa din städning Dreamehome-appen ger en översikt över hemmet för att enkelt kunna skapa flera kar .

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter