Rubies Costumes Co.

Wonder Woman Dawn of Justice Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

När Superman och Batman funderar på hur de ska kunna knäcka Lex Luthorflyger Wonder Woman in till undsättning.Tror du att du kan göra samma sak för dina superhjältevänner så har vi här den perfekta outfiten! Klänningen är det snyggaste vi sett på länge och både den och de läckra tillbehören går förstås i glänsande rött, blått, silver och guld.

Wonder Woman Dawn of Justice Maskeraddräkt inkluderar en klänning, ett par mjuka stövelskaft, ett par armvärmare och ett pannband. Klänningen är av en kort och ärmlös modell med genomskinliga, avtagbara axelband och en kjol som består av flikformade textilpartier. Överdelen är röd med guldfärgade dekorationer upptill, ett guldfärgat bälte vid midjan samt breda bruna band som möts på magen. Kjoldelen är blå med ett tunt, guldfärgat kantband. Stövelskaften är flikformade upptill och går i rött och guld. Armvärmarna går i silver med bruna och guldfärgade partier. Pannbandet går i guld med ett rött märke framtill. Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna X-Small, Small, Medium och Large.


Jämför produkt Wonder Woman Dawn of Justice Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wonder Woman Dawn of Justice Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 30878-3
Visa fler