Sidan innehåller annonslänkar
Widmann S.r.l.

Wilma Flintstone Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klä ut dig till supertuffa Wilma Flinstone inför nästa maskerad. Den här donnan kan man bara inte få nog av, titta bara på den originella klänningen hon bär! Glöm inte att införskaffa en rolig grottmansklubba att bära till.

Wilma Flintstone Maskeraddräkt är en söt klänning som får dig att se ut som Wilma Flinta. Klänningen är tillverkad av orange plysch med svarta prickar. Tyget går upp över ena axeln som ett enda stort axelband, i midjan sitter en resår för bra passform och längst ner är den klippt i stora flikar. Medföljer gör ett brett, blått plyschband som du knyter runt midjan. Klubban på bilden ingår ej. Komplettera gärna med liknande för en rolig look.

Notera att peruken och klubban på bilden ej medföljer!

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large.


Jämför produkt Wilma Flintstone Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wilma Flintstone Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 33246-1
Visa fler