Leg Avenue Europe

Wicked Witch Dam Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Spegel spegel på väggen där, vem vackrast i landet är? För en gångs skull är det Den Onda Häxan som är svaret! Dina festvänner kommer tro att du har förhäxat dem till att inte kunna sluta stirra på dig, men det enda magiska här är hur galet snygg du är i denna klänning.

Wicked Witch Dam Maskeraddräkt inkluderar en klänning á la ond häxa samt ett diadem med en häxhatt på. Kommer i storlekarna small/medium, medium/large och x-large. Tillverkad av polyester, spandex och nylon. Notera att käpp ej medföljer.

  • Material: Polyester, spandex, nylon
  • Storlek: S/M, M/L, XL
  • Inkluderar klänning och diadem
  • Käpp medföljer ej
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Wicked Witch Dam Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wicked Witch Dam Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 67549-1
Visa fler