Widmann S.r.l.

Världens Starkaste Tjej Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Typ hela världens befolkning känner till världens starkaste tjej, så varför inte klä ut dig till henne inför nästa maskerad? Den här söta klänningen är riktigt färgsprakande och lekfull! Glöm inte att komplettera med en snygg peruk och ett par höga strumpor.

Världens Starkaste Tjej Maskeraddräkt inkluderar en klänning med en fastsydd tröja under. Klänningen är grön med breda axelband samt en gul och röd dekorationsficka på framsidan. Längs kanterna vid urringningen samt längst ner löper ett gult band. Tröjan är långärmad med vida ärmar och den går i ett röd- och vitrandigt mönster. Peruk, strumpor och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large.


Jämför produkt Världens Starkaste Tjej Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Världens Starkaste Tjej Maskeraddräkt - Large i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 33243-3
Visa fler