Wilbers Karnaval

Världens Starkaste Flicka Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hoppa in i Astrid Lindgrens tokiga värld bland svartprickiga hästar, små roliga apor, klumpiga poliser och kappsäckar med pengar iklädd denna roliga maskeraddräkt! Idealisk utstyrsel om du råkar hetaViktualia Rullgardina och Krusmynta i andranamn.

Världens Starkaste Flicka Maskeraddräkt består av en kort klänning med långa ärmar och rundad nederkant. Armarna och halspartiet är röd- och vitrandiga och resten av klänningen är grönfärgad med en gul ficka framtill.

Knästrumpor ingår ej.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.


Jämför produkt Världens Starkaste Flicka Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Världens Starkaste Flicka Maskeraddräkt - Large i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 34151-3
Visa fler