Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Finns det något läskigare än en vampyr? En VAMPYRDROTTNING! Som du kanske redan misstänker är det hon som leder andra vampyrer och ger order. Kanske beordrar hon sina vampyr-undersåtar att besöka just din halloweenfest...

Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en väldetaljerad svart klänning i halterneckmodell med skimrande nederdel samt läckert spetstyg med guldtrim. Framtill finns ett rött parti med snyggt svart mönster. På överdelen finns snörning upptill och en snygg ståkrage i svart och guld. Ingår gör även ett svart kraghalsband med guldfärgat kors och ett par svarta fingerlösa långa spetshandskar.

Strumpbyxor ingår ej.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large.
  • Inkluderar: Klänning med ståkrage, handskar och kraghalsband.
  • Material: Polyester, nylon och spandex.

Modellen på bilden är 178 cm lång och bär storlek Small.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 39383-2
Visa fler