Bodysocks

Uppblåsbar Tubeman Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

När du dyker upp som en superlång, knallgul figur på halloweenpartyt kan du vara säker på att din dräkt inte går obemärkt förbi. Det finns dessutom ingen som inte tycker det är roligt när sådana här långa, leende grejer dansar i vinden, så det är en perfekt utklädnad för glädjespridaren som vill sätta ett leende på sina festvänners läppar!

Uppblåsbar Tubeman Maskeraddräkt är en uppblåsbar dräkt som föreställer en wacky waving inflatable tube. Kommer i one size för vuxna. Dräkten blåses upp med en inbyggd fläkt som blåser upp dräkten på några sekunder, och den hålls uppblåst i upp till 7 timmar. Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej. Tillverkad av polyester.

  • Storlek: One size (vuxen)
  • Material: Polyester
  • Hålls uppblåst i upp till 7 timmar
  • Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Jämför produkt Uppblåsbar Tubeman Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Tubeman Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 68683-1
Visa fler