Catsson Int Group LTD

Uppblåsbar Tjock Robot Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Istället för att klä ut sig till någonting så standard som en häxa eller en Catwoman tycker vi på Pk att du skall klä ut dig till någonting skämtsamt istället, typ till denna smått överviktiga robot? Dräkten är uppblåsbar och begränsar din framkomlighet ganska mycket, men vad gör det när man är kungen på festen?

Uppblåsbar Tjock Robot Maskeraddräkt är en otroligt häftig och ganska stormaskeraddräkt som får dig att se ut som en vit stor robot! Dräkten är uppblåsbar och drivs via en batteridriven fläkt bak som blåser upp dräkten konstant under kvällen. Batterifläkten sitter placerad diskret på baksidan av dräkten och drivs via 4 x AA-batterier (medföljer ej). Med dräkten på kan din rörlighet begränsas något, men du vänjer dig under kvällens gång efter ett par öla öla!

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (vuxen)
  • Inkl. heldräkt, batteridosa, fläkt och sladd (USB)
  • Drivs via 4 x AA-batterier (medföjer ej)
  • Se till att dräkten är väl försluten runt ben/armar m.m.

Jämför produkt Uppblåsbar Tjock Robot Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Tjock Robot Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 53089-1
Visa fler