Mikamax

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äsch, det här går ju inte.
Den största pojkdrömmen är äntligen verklighet! Förvandla dig till den coolaste och mest bad-assdinosaurien genom tiderna. Mina damer och herrar, låt oss presentera, direkt ifrån Kritaperioden: misterT-REX!!! Det här är inte någon mjäkig mysosaurus utan den mest fruktade mördarmaskinen någonsin.

Den här uppblåsbara dräkten har blivit en instagram och YouTube-sensation och har sålt slut överallt i USA. Äntligen har turen kommit till Sverige!

UppblåsbarT-Rex Maskeraddräkt är tillverkad av polyester och är uppblåsbar med en dragkedja framtill för enkel av- och påklädninad. En fläkt medföljer som används för att blåsa luft i dräkten.Fläkten drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej). Batterierna räcker i ca 4 timmar.

One size (vuxenstorlek).

Psst! Om du någonsin har tråkigt så kan du föreställa dig en T-Rex plocka upp en boll från marken, eller bädda en säng. De har jättekorta armar...


Jämför produkt Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 29236-1
Visa fler