Bodysocks

Uppblåsbar Noshörning Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är det du som är Raging Rhino? Då kommer du älska att bära denna uppblåsbara maskeraddräkt! Dräkten får dig nämligen att se ut som en ondsint noshörningoch kommer göra så att du får massor med respekt under kvällen, alltså ingen kommer bråka med dig! Dräkten är dessutom väldigt skön att bära, så chansen finns att du kommer vilja bära dräkten även till vardags.

Uppblåsbar NoshörningMaskeraddräkt är en riktigt rolig och häftig maskeraddräkt som är uppblåsbar vilket gör att du ser ut som en gigantisk noshörning! Dräkten är tillverkad i polyester och är väldigt enkel att ta av och på sig.

Dräkten blåses upp konstant via den batteridrivna fläkten som sitter bak på maskeraddräkten. Dräkten kräver 4 x AA-batterier och orkar hålla dräkten uppblåst i cirka sju timmar innan ett batteribyte krävs.

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: One size (vuxenstorlek 165-195 cm)
  • Inkl. dräkt med batteridosa och fläkt
  • Passar såväl dam som herr (se storleksguide)
  • Inkl. instruktioner och bruksanvisning
  • NOTERA att dräkten behöver vara väl försluten runt öppningar som ben, armar och huvud

Jämför produkt Uppblåsbar Noshörning Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Noshörning Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 52080-1
Visa fler