Catsson Int Group LTD

Uppblåsbar Isbjörn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att klä ut sig till en isbjörn är ett mäktigt val du knappast kommer ångra. Dräkten ser inte bara väldigt verklighetstrogen ut, den är också väldigt skön att bära vilket är perfekt när man är i det där "berusade" tillståndet som vuxna kallar det. Dräkten är också väldigt luftig med tanke på att den är uppblåsbar. Inte nog med att du kommer bli impad över dräkten, dina vänner kommer bli vääääääldigt imponerade också!

UppblåsbarIsbjörn Maskeraddräkt är en riktigt rolig maskeraddräkt som får dig att se ut som en livs levande isbjörn, och en bra sådan. Dräkten är uppblåsbar och drivs via en batteridriven fläkt bak som blåser upp dräkten konstant under kvällen. Tillsammans med dräkten medföljer hela dräkten och hål finns på isbjörnens bröst så att du enkelt skall se var du sätter fötterna. Batterifläkten sitter placerad diskret på baksidan av dräkten och drivs via 4 x AA-batterier (medföljer ej).

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (vuxen)
  • Inkl. uppblåsbar dräkt, batteridosa, fläkt och sladd (USB)
  • Drivs via 4 x AA-batterier (medföjer ej)

Jämför produkt Uppblåsbar Isbjörn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Isbjörn Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 53073-1
Visa fler