Bodysocks

Uppblåsbar Enhörning Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Älskar du enhörningar och är fast besluten om att djuret existerar i verkligheten? Varför inte komma utklädd som en till nästa maskeradfest? Du kan även gå runt med den på stan eller på jobbet om du vill detdå denär väldigt skön att bära. Dräkten är också uppblåsbar vilket gör dig till... en GIGANTISK enhörning!

Uppblåsbar EnhörningMaskeraddräkt är en riktigt rolig och häftig maskeraddräkt som är uppblåsbar vilket gör att du ser ut som en gigantisk enhörning! Dräkten är riktigt cool och har allt från rosa klovar till en flerfärgad man.

Dräkten blåses upp konstant via den batteridrivna fläkten som sitter bak på maskeraddräkten. Dräkten kräver 4 x AA-batterier och orkar hålla dräkten uppblåst i cirka sju timmar innan ett batteribyte krävs.

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: One size (vuxenstorlek 165-195 cm)
  • Inkl. dräkt med batteridosa och fläkt
  • Passar såväl dam som herr (se storleksguide)
  • Inkl. instruktioner och bruksanvisning
  • NOTERA att dräkten behöver vara väl försluten runt öppningar som ben, armar och huvud

Jämför produkt Uppblåsbar Enhörning Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Enhörning Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 52079-1
Visa fler