Bodysocks

Uppblåsbar Djävul Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Djävulskostym hade du ju redan på förra årets halloweenfest, så det kanske är dags att testa något nytt? Fast å andra sidan, det är ju en klassisker av en anledning... Jag vet, klä ut dig till djävul, fast med en ny och rolig twist! Den här dräkten låter dig vandra runt som både satan och hans senaste tortyroffer, vilket tyvärrråkar vara du själv.

Uppblåsbar Djävul Maskeraddräkt är en uppblåsbar dräkt som föreställer djävulen som håller i en avhuggen överkropp, mer bestämt din överkropp. Dräkten fungerar så att dina ben är satans ben, och din överkropp är överkroppen djävulen håller i. Satans överkropp är endast en uppblåst dräkt. Dräkten blåses upp på några sekunder med hjälp av en inbyggd fläkt. Den hålls uppblåst i upp till 7 timmar. Kräver 4 AA-batterier, medföljer ej. Kommer i one size för vuxna och är tillverkad av plast.

  • Storlek: One size (vuxen)
  • Material: Plast
  • Hålls uppblåst i upp till 7 timmar
  • Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Jämför produkt Uppblåsbar Djävul Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Djävul Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 67962-1
Visa fler