Bristol Novelty Ltd

Tysk Bondflicka Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fira oktoberfest som en riktig tysk bondflicka iförd denna skojiga och mycket söta klänning! Klänningen har en härligt puffig kjol och charmiga hängslen dekorerade med renmotiv samt guldfärgade knappar och spännen. Som pricken över i:t medföljer en matchande, gullig liten fjäderhatt. Är det fest så är det!

Tysk Bondflicka Maskeraddräkt inkluderar en klänning och en hatt. Klänningen är tillverkad av ljus- och mörkbrun, kortluggad plysch samt vit textil. Överdelen på klänningen består av en kortärmad, rynkad tröja med resårband i ärmarna och urringningen samt ett extra stretchigt bystparti. Över tröjan sitter bruna hängslen med motiv av en ren och gröna blad. Hängslena fortsätter ner över ryggen, där de korsas och hålls samman med ett stort, guldfärgat spänne. Längst ner på framsidan har de 2st guldfärgade dekorationsknappar med kardborreknäppning bakom. Kjoldelen har ett mörkbrunt, brett band vid midjan, som knyts bakom ryggen. Den består av 3st lager. Det översta är brunt med ett brett dekorationsband med mönster, det mellersta består av vit spets som sticker ut en bit nedanför det översta lagret. Det nedersta lagret består av ett enkelt vitt tyg som ger extra puffeffekt. Hatten är liten, ljust och mörkt brun och har en röd fjäder upptill.Stövlar ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size (vuxen).


Jämför produkt Tysk Bondflicka Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tysk Bondflicka Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 28432-1
Visa fler