Traditionell Heidi Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ska du gå på en maskerad och funderar på vad du ska ha på dig? Varför inte bära denna snygga maskeraddräkt som passar utmärkt att bära på en maskeradfest så väl som på andra tillställningar. Denna maskeraddräkt inkluderar en vit topp med puffärmar med en klänning över. Klänningen består av en blå kjol med ett snyggt mönster samt ett slags förkläde som är grönt och brunt och som också har ett mönster på. I midjan sitter ett gult band som är knutet med en rosett. Denna dräkt kommer garanterat att göra succé på festen!

Traditionell Heidi Bavarian Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en klänning med marinblå nederdel och vit topp samt ett guldaktigt förkläde med korsett. Alla delar sitter ihop med varandra. Hatten och skorna ingår ej. Komplettera ditt köp med hatten för en komplett look.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.


Jämför produkt Traditionell Heidi Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Traditionell Heidi Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Small i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 36502-1
Visa fler