Leg Avenue Europe

Tomteklänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tomtekläder hör ju julen till. De kanske inte är de mest moderiktiga eftersom de ser likadana ut år efter år, men en klassiker kan man dock aldrig tröttna på. Denna tomteklänning är en deluxe-version som är otroligt snygg, kvalitativ och fylld av julstämning. Dessutom är den garanterat mysigare och skönare än något annat du har i garderoben.

Inför julen eller julfesten kan denna Tomteklänning Deluxe Maskeraddräkt komma väl till hands. Den juliga klänningen har en luva där allt har en röd färg med vita, fluffiga detaljer. I midjan har du ett typiskt tomteskärp.

  • Finns i storlek: Small/Medium, Medium/Large och X-Large
  • Inkluderar:Klänning, luva och bälte
  • Material: 100% Polyester
  • Den vita underkjolen ingår ej, köp till för att få den look som på bilden.


Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Tomteklänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tomteklänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Large i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 39499-3
Visa fler