Leg Avenue Europe

Tivolihärskarinna Dam Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Samla publiken och freaksen, härskarinnan har entrat byggnaden. Piska festgästerna i form tills de lyder din minsta vink, och se till att alla visar upp sina mest spännande partytricks. Det blir fest som aldrig förut med denna cirkusmästarei spetsen!

Tivolihärskarinna Dam Maskeraddräkt inkluderar hatt, fluga och klänning med randig kjol och överdel i vit blus och röd smoking-stil. Kommer i storlekarna small, medium och large. Tillverkad av polyester. Notera att piska, handskar och strumpbyxor ej medföljer.

  • Material: Polyester
  • Storlek: S, M, L
  • Inkluderar klänning, hatt och fluga
  • Piska, handskar och strumpbyxor medföljer ej
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Tivolihärskarinna Dam Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tivolihärskarinna Dam Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 67545-2
Visa fler