Leg Avenue Europe

Amerikansk Superhjältinna Dam Maskeraddräkt - X-Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Svep in och rädda feststämningen som den hjältinna du är i denna snygga dräkt! Med korta shorts ochgulddetaljer är du lika sexig som ståtlig, vilket är perfekt för halloweenpartyt där du vill sticka ut ur mängden.

Amerikansk Superhjältinna Dam Maskeraddräkt inkluderar en playsuit, armskydd och hårband i stil av en amerikansk superhjältinna. Kommer i storlekarna x-small, small, medium och large. Dräkten är tillverka i polyester och spandex.

  • Material:90% polyester och 10% spandex (överkroppen), 82% polyester och 18% spandex (under midjan)
  • Storlek: XS, S, M, L
  • Inkluderar playsuit, hårband och armskydd
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Amerikansk Superhjältinna Dam Maskeraddräkt - X-Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Amerikansk Superhjältinna Dam Maskeraddräkt - X-Small i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 67409-1
Visa fler